Organisation‎ > ‎Rallylydnad‎ > ‎

Öppna rallyträningar i på Ön

Öppna träningar
På måndagar klockan 18.30 hålls öppna rallyträningar på Ön. Varannan gång är det övningar/banor lämpliga för nybörjare och fortsättning och varannan gång är det övningar/banor lämpliga för avancerad och mästarklass. Under hösten hade vi på prov att man fick välja en av dessa grupper, men har nu släppt på detta för att fler ska få möjlighet att träna. Alla är alltså välkomna på alla träningstillfällen, men svårighetsgraden kommer att variera.

Träningen är gratis. Om du tränar med två hundar får inte nyttja mer träningstid än de med en hund.

 Vi turas om att vara ansvariga, den ansvariga ser till att planera några övningar eller en bana som vi hjälps åt att bygga. Sedan hjälper vi varandra med träningen samt att plocka undan träningsmaterial när träningen är slut.

 På vintern följer vi alla trivselreglerna när vi tränar i Loboohallen. Ledaren får en kod i förväg och låser upp ytterdörren. Därefter har alla ansvar för att låsa ytterdörren efter sig, även när vi befinner oss i lokalen. Loboohallen är populär och det är därför av stor vikt att vi inte går in i träningshallen innan det är vår tid samt slutar i tid så nästa grupp inte blir försenade. Träningsmaterial lägger vi tillbaka på rätt plats i materialförrådet samt sorterar skyltarna i nummerordning. Kisskydd finns att låna och är obligatoriskt för hundar som inte är rumsrena, har kissat i hallen tidigare eller tikar som löper. Glöm inte att ta med inomhusskor.

Kan du tänka dig att hålla i en träning? Vi behöver bli fler som engagerar oss! Det är inte svårt, det som behöver förberedas är lite övningar eller en bana. Hör av dig till rallylydnad.loboohallen@gmail.com om du kan!
            Aktuella datum för träningarna

Nybörjare och fortsättning     Avancerad och mästarklass
        16/5                                              23/5
        30/5                                              13/6
        20/6                                              27/6
          1/8                                                8/8
         15/8                                             22/8
         29/8                                               5/9
         12/9                                             
Underordnade sidor (1): trivselregler
Comments